Syksyllä 2020 suoritin osana ammattikorkeakouluopintojani Basics of Digital Image Editing -kurssin, jossa perehdyttiin Photoshopin käyttöön. Kurssitöinä syntyi montaasi, johon annettiin melko vapaat kädet, ja kestävä kehitys -teemainen juliste.

Montaasin aiheen keksiminen oli työn ja tuskan takana, koska valinnan vapaus. Tehtävässä oli tarkoitus käyttää Photarin ominaisuuksia mahdollisimman laajasti, ja siten osoittaa ohjelmaosaamisensa.
Juliste oli huomattavasti helpompi työstää, koska aihe oli rajattu. Kestävästä kehityksestä mieleeni tuli ensimmäisenä maapallosta huolehtiminen, ja maapallosta huolehtiminen puolestaan toi minulle vahvan mielikuvan planeettamme halaamisesta. Fonttivalintani aiheutti hieman jakautuneita mielipiteitä vertaisarvioinnissa, mutta itse en nähnyt syytä muuttaa sitä.

Saattaisit myös pitää näistä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *